Doneer nu!
Contact
Adres
  • Dr. de Visserstraat 60
  • 3038 TV Rotterdam
Voor meer informatie:

Maandag – Vrijdag 10AM-8PM

Telefoon:

Doneer alsjeblieft!

Door uw bijdrage kunnen wij een tweede schoolgebouw bouwen. Daar is nog veel geld voor nodig. Doordat er inmiddels een gebouw staat kunnen er na al veel kinderen naar school. Maar er zijn ook kinderen die buiten moeten zitten. In het regenseizoen kunnen een groot aantal kinderen dan geen les krijgen.

Waar wordt mijn donatie voor gebruikt?

Uw donatie wordt volledig gebruikt voor het bouwen van gebouwen. En voor het aanschaffen van schoolmaterialen. Hierbij valt te denken aan schriften, pennen en potloden, maar ook aan sport en spelmateriaal.

Hebben deze kinderen toekomst?

Ja zeker! En dat verdienen ze ook. Door onderwijs te bieden heeft deze generatie in het arme noorden van Oeganda een veel beter toekomst perspectief dan de voorgaande generaties.

Waarom doet de Oegandeese overheid niets?

Dat is niet waar. Nu het eerste schoolgebouw staat heeft de lokale overheid de stoelen en de banken gekocht voor in de school. Ook hebben zei officiële leerkrachten aangesteld om onderwijs te geven volgens de landelijke normen.

Daarnaast is er een weg aangelegd en daardoor ontwikkelt dit gebied zich nu enorm. Maar er is nog veel geld en materiaal nodig waar de Oegandese overheid niet in voorziet.

Steun ons en doneer