100% hulp
Contact
Adres
  • Dijkje 20
  • 3077 CL Rotterdam
Voor meer informatie:

Maandag – Vrijdag 10AM-8PM

Telefoon

Ons eerste project: Schoolbouw Kaikuku.

We ondersteunen NOG STEEDS de school in Kaikuku in Kijunjubwa county in Masindi district Uganda! Vanwege dat zowel overheid als community in het project volledig participeerden en er ook na de bouw van het eerste schoolgebouw hun schouders onder gezet hebben, gezien het feit dat dit economische groei opgeleverd heeft in de streek zijn er steeds meer kinderen die naar school kunnen, het bestaande NIEUWE gebouw is niet groot genoeg meer en we moeten een tweede gebouw bijbouwen om alle kinderen in de komende 2 jaar te kunnen onderbrengen. Het leerlingaantal is gegroeid van 90 in 2012 tot 330 in 2020 en volgend jaar verwachten we al 350 kinderen iedere dag naar school te kunnen laten gaan.

Doel

Ons project is om het onderwijs te bevorderen in Kaikuku, district Masindi, door de uitbreiding van gelijke onderwijskansen voor de niet bevoorrechte kinderen, door middel van het verstrekken van een betere leeromgeving.

Ons Tweede project: Streetkids te Kampala

We steunen het project “Friends of Streetkids” te Kampala, waarvan in Nederland Christine Kars de Ambassadeur is, Dit project wordt in Kampala uitgevoerd door Kevin Mwanje en zijn stichting is in Oeganda geregistreerd als Friendsofstreetkids.org.

Doel

Het doel van dit project is om straatkinderen in Kampala de mogelijkheid te bieden het straatleven vaarwel te zeggen en hun potentieel in het leven te bereiken. Wat wordt geboden varieert per kind afhankelijk van leeftijd en mogelijkheden, maar met iedere afzonderlijke aanpak blijft één ding gemeenschappelijk: Het gedurende het gehele proces de liefde van Christus delen met deze kinderen.

Steun ons en doneer