Hoe kun je helpen?

We kunnen veel hulp gebruiken voor het realiseren van onze plannen.
Er zijn  verschillende manieren om mee te helpen, er is vast iets wat er bij u / jou past!


We proberen  alles eenvoudig te houden, door gebruik te maken van lokale materialen en hulp van de lokale bevolking. Uiteraard is er veel geld nodig om ons doel te bereiken.


Hoe jij kunt helpen?

• Als donateur
• Als vrijwilliger; in Nederland of Oeganda.
• Als school
• Als bedrijf of organisatie

Donateurschap/Giften:

U / jij kunt dit doen door geld te geven als donateur. Dit kan een eenmalige gift zijn, maar ook periodieke giften zijn welkom. U kunt hierover meer informatie vinden bij: Als donateur.


Als vrijwilliger hier in Nederland/Oeganda:

U / jij  kunt ons op diverse manieren helpen hier in Nederland . Te denken valt aan helpen met fundraising of andere praktische zaken . Indien u dit wil kunt u  contact opnemen met Peter de Gelder of Linda Veldman, zie: contact.
In de zomervakantie kun je met andere jongeren op reis gaan naar Oeganda, om mee te helpen bij de bouw van de school. Je kunt dan misschien ook lesgeven, of gezellig sportactiviteiten organiseren. 


Scholen:

Wij zouden het erg fijn vinden om het werk van onze stichting op uw school toe te lichten en met u van gedachten te wisselen,  hoe de kinderen, bijvoorbeeld door middel van een project om geld in te zamelen, hierbij betrokken kunnen worden. 

Bedrijf of organisatie:

U kunt als bedrijf een financiële bijdrage doen of materialen/zaken doneren.
Als dank hiervoor willen wij u graag vermelden op onze site door het plaatsen van uw logo, bedrijfsnaam en link naar uw website

Copright © 2015 Stichting 'Hearts for the future'. Alle rechten voorbehouden